Frukostrast på en liten ventilationsfabrik på landet

Efter diverse klagomål om att det inte FÖRSTÅS vad som händer i den otroligt illustrativa och pedagogiska serien (jag ritade den på typ 10 minuter mkay!?) så ger jag er här en skriftlig version av händelsen:

Arbetskamrat R är på krogen med sina kamrater, däribland en kille som är lite knäpp. En annan kille kastar öl eller sprit eller nåt i ansiktet på den lite knäppa killen (det viktiga är att det är alkohol, inte tvål, dom är ju på krogen). Detta resulterar i skogstokighet från den knäppa killen och han börjar vråla och vifta med armarna och han tror att han har blivit blind för han har då alkohol i ögonen. I frustrerad blindhet så snör han iväg sin ölflaska och den far rakt in i en lyktstolpe (det är alltså ingen dusch). Då vill ju vän av ordning att flaskan ska krossas i miljoner grönskimrande små glasbitar, men se så går det inte till. Den rikoscherar i stället och hittar av den lite knäppa killen rakt i tinningen vilket medför att han svimmar och faller ihop på marken blödandes från huvudet. Hela skeendet utspelar sig inom loppet av typ ingen tid alls och de övriga galejarna bevittnar farsen i stum förundran.

Nu vill jag inte höra mer tjafs om min fina serie!

Jag kan förresten bjuda på en till historia från den gode R:
R är ute och festar i stan med sina vänner som ska flyga flygplan tidigt nästkommande dag. Han blir som vanligt full och träffar av någon anledning en gammal gymnasiekamrat han inte sett sen gymnasiet. Dom sätter sig på tuben och börjar åka mot Danderyd medan R gör det bekvämt för sig och tar av sig byxorna och mysar till det lite sådär ni vet. De kommer så småningom fram och kliver av tåget. På perrongen står det en samling Securitasvakter och de får snart syn på en onykter R som vaggar av tåget med byxorna vid fotknölarna. Jakt inleds men avslutas snart igen då R inte kommer så långt i sitt pingvinsprång innan han brottas ned av vakterna. Gymnasiekamraten säger åt dem att lugna sig och diskussion utbryter. R lunkar under tiden obemärkt iväg från stationen och finner sig snart ensam och vilsen i Danderyd. Där av alla ställen ser han en uteliggare sovandes på en bänk. Framför uteliggaren ligger det pengar någon har skänkt honom. R känner sig efter all uppståndelse och vilsenhet lite fyllehungrig och gör vad nöden kräver. Han snor uteliggarens pengar och köper en korv, sedan somnar även han på en bänk.

En annan gång sitter R på en uteservering i Trosa och dricker öl, dagen efter vaknar han nedbäddad på golvet hemma hos en sjuttonårig pojke i Linköping av att vad han antar är pojkens mamma kommer in och frågar om gossarna är hungriga.

Sida 1

Sida 2

Sida 3



/Jestskrifarjosef

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0